Monday, April 18, 2011

habis semua blog aku follow dah hilang T___T

assalamualaikum semua

short entry sahaja kali nie, cuma nak bagi tau disebabkan aku tukar email blog nie kepada yang baru, then aku remove email yang lama, jadinya semua blog yang aku follow dah tak ada =.= sadisnya bila bukak dashboard jew kosong T__T 

aku tukar email sebab sekrng nie kecohkan yang google akan delete blog yang menggunakan email selain gmail, so aku antara percaya atau tidak, aku pun buat jew lah akaun gmail. aku terbaca pasal nie dekat entry whiteymommy

adeh dah lah tak berapa nak ingat blog url yang aku follow tue, macam mana nak ingat sebab banyak gila yang aku follow, hehehe so nak mintak jasa baik korang semua, siapa yang singgah blog aku nie, korang tinggalkan link url blog korang dekat comment nie, nanti aku nak follow blog korang, kalau sudilah, haha

ok lah bye semua!

25 comments:

  1. adoi.... camana leh jd? terdelete ke?

    ReplyDelete
  2. @Cik Bidadari

    kita tukar email, kan sekarang kecoh pasal google nak delete blog yang guna email lain selain gmail T__T

    ReplyDelete
  3. aaaa takot nye T_T da la byk gile belog kte follow huwaaaaaaaa

    www.miraedora.com

    ReplyDelete
  4. ayoyo jgn sedih2 kak. follow je org yg singgah belog akak ni. hehe

    ReplyDelete
  5. @HAJAR AZMAN :|

    awak, tak yah tukar pun tak apa sebenarnya T____T

    ReplyDelete
  6. la.. syiann nya.. takpa lah. dah jadikan..

    ReplyDelete
  7. eh eh..betul ke lau x gne gmail kna remove??sy antara x gne gmail..sob2..

    ReplyDelete
  8. haa jenuh pulak la nak follow balek

    ReplyDelete
  9. sama ler..saya pun bru tukar ke gmail..tgk2 dashboard kosong....huwaaaa.....

    ReplyDelete
  10. Ololooo..cian die..

    Meh follow kite ey...
    Dania pon follow skali ey...meooww~~hehee.

    http://nunalifnunalif.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. alamak.. nasib baik dah baca entry ezan ni.. kalau x sama kes la kita... huhuhu...

    ReplyDelete
  12. takper ezan, ni satu dugaan yg kena hadapai dalam blogging ni..hehe.
    p/s: ezan mungkin ingat saya lagi kot..hehe

    ReplyDelete
  13. kita pon jadi gitu gak..
    tapi nasib baik semua blog yg kita follow dulu kita taruk semua kat bloglist..
    selamatlah kan..
    hohoho

    http://qyqagerik.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. laa..xpasal2x ilang semua yer x? k bira rajin juger singgah kat cn..klau sudi, bulehler ezan singgah ke blog k bira jgk nyer..(biasa jer - baca nada mcm fauziah nawi dlm iklan ribena)nggeee

    ReplyDelete
  15. woa..semua hilang ke?takpa2..akak femes nnti org follow akak,akak boleh follow dia balik.xpn search je blog femes2 yg lain. huu..jgn sedih yer :)

    ReplyDelete
  16. http://semanisepal90.blogspot.com/2011/04/lagi-cerita-pasal-blog-akan-dipadam-25.html

    link dari blog cik epal.utk shera : x kena remove pun tapi kalau nak tukar ke gmail pun ok :)

    p/s : kak ezan sori nyampuk komen org lain.heee

    ReplyDelete
  17. ruginyaaaaaaaaaaaa :( tapi ynn lg suka sebab kita boleh follow semula blog yg artis dan buang blog yg tidak aktif. KANNN?

    ReplyDelete
  18. isk2..ciannye ezan..nsib bek sy xtuka emel lg..huhuhu..

    ha meh follow blog sy klu sudi..hahahaha

    http://mojako88.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. ezan follow me ya.. :D

    http://mysarah4.blogspot.com

    ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails