Tuesday, April 5, 2011

tak beradap punya orang!

assalamualaikum semua



hari nie terasa nak bagi penampor jew dekat lelaki yang bawak kereta sebelah aku tadi. eiii geramnya! kalau lah aku jumpa dia dekat mana-mana aku nak potong middle finger dia tue! 

okey korang mesti pelikkan aku marah sebab apa, hehe ok cerita dia mcm gini, time tengah bawak kereta nie, dekat depan sana ada satu lampu isyarat dekat fly over tue, dekat lampu isyaray nie,memang banyak kenderaan yang akan beratur panjang. 

so macam biasalah kan, semua orang nak cepatkan, tapi kalau nak cepat pun, tak payah lah sampai nak potong Q. korang tau lah kan, kalau dah banyak potong Q, memang akan lembap sikitlah bila nak bergerak, sebab orang yang potong Q tue sibuk nak masuk line kiri!

time aku tengah tunggu lampu isyarat warna hijau, ada lah sebuar kereta nie potong Q dekat sebelah aku, drivernya lelaki yang agak biadap dan kurang sopan! macam jenis aku, aku tak akan bagi lansung peluang, orang yang nak potong Q aku nie masuk line aku. sebab aku pun nak cepat, so tak boleh nak sabar ke, sampai nak potong Q bagai!

bila lampu isyarat dah hijau, lelaki tue bagi signal nak masuk line kiri,kiranya dia nak masuk depan aku lah kan, tapi aku tak bagi, aku follow rapat-rapat sampai tak ada ruang dia nak mencelah, hahaha 
disebabkan lelaki tue bengang tak dapat nak mencelah, lantas dia mengangkat minddle finger dia dekat aku, tanda marah dan tak puas hati.

bodoh punya orang! ko angkat lah jari tengah ke, jari telunjuk ke, ibu jari kaki ke sikit pun aku tak heran, janji aku puas hati sebab kau tak dapat nak potong depan aku, hahaha! kuang ajo punya orang, dah dia yang potong Q lepas orang tak bagi jalan dia pulak nak bengang, patutnya aku yang tunjuk middle finger dekat dia, hahaha *eh mana boleh, berdosa, tak sopan kalau perempuan buat mcm tue ^_^

so conclusionnya disini, janganlah amalkan sikap suka potong Q, sebab orang lain pun nak cepat jugak okey!

3 comments:

  1. adat manusia yang x faham undang2
    dah xsiden baru nak menyesal x gune dah kan..

    ReplyDelete
  2. dy yg salah nak marah org lain,.

    ReplyDelete
  3. haaaaa...betul,betul...saya pun xsuka org yang bertimbang rasa ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails