Thursday, April 7, 2011

yuyu zulaikha- Ferrero Random Giveaway



first time, nie nak join giveaway, hehehe tidak asik join pasal contest/giveaway kucing jew ^__^

lagipun ga yuyu buat nie sangat mudah giler, sebab tak payah nak letak-letak dekat sidebar and yang paling bestnya tak payah nak tag-tag orang! hehe

saje naj join, sebab hadiah dia sangat-sangat menarik, jadi nak cuba nasib sahaja lah, kot-kot lah dapat and tersangkut ke kan, alhamdulillah.

ok, jom lah join ramai-ramai, siapa nak join boleh klik SINI 

bye korang!

3 comments:

  1. heheh.. terima kasih sudi join akak ^^

    akak perasan tak header cun melecunnn tu, sape buat ya >?? ^^

    ReplyDelete
  2. yuyu jgn lah ckp mcm tue, segan kita, hehehe :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails