Tuesday, May 24, 2011

header bertukar lagi!

assalamualaikum semua


sekarang nie mood nak berbloging makin menipis, senipis kulit bawang! *hiperbola sungguh ayat aku, hikhik
korang ada perasaan sesuatu tak yang berlainan dekat blog aku nie? hehe cuba perhatikan baik-baik apa yang berubah, sape betul aku belanja ais krim malaysia!

okey cuba korang tengok dekat bahagian atas blog aku, ada nampak tak perubahan, hehe yup! header blog saya dah bertukar lagi! boring dengan header yang lama, so create header yang baru ^^

header kali nie simple gila aku buat, hanya cut kepala dan paste! senang bukan, hehe apa pemdapat korang oeky tak? ke KO?

*new header, alangkah bestnya kalau badan i kurus mcm nie,hikhik :)

* gambar untuk kad kahwin nanti :)

owh lagi satu benda, aku rasa mcm nak buat contest jew lah, tapi masih dalam draft lagi, nanti kalau jadi buat, aku bagitahu okey, ok lah bye korang!


10 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails