Tuesday, May 17, 2011

main masak-masak

assalamualaikum semua!

lama gila aku dah tak update blog, maklum lah sebab tak ada idea, hehe lagi pun kalau update pun, sape jew lah yang sudi baca blog aku yang suam-suam kuku je nie T__T

okey sebenarnya dah lama aku tak update blog sebab, sekarng nie tengah buzy attend kelas kek,roti dan coklat satu bulan nie je, setiap sabtu dan ahad aku pergi kelas, sangat-sangat berbaloi pergi belajar buat kek, coklat ngan roti nie, sebab yurannya cuma 20 ringgit untuk 3 hari bahan-bahan disediakan dan yang paling best apa yang kita buat boleh bawak balik rumah ^_^ , mana nak carikan! cuba kalau dekat luar tue, kalau nak ambik kelas buat cake sampai RM150-RM200 T___T

okey siapa nak tau aku belajar dekat mana, boleh lah pm fb aku. punyalah excited bila dah datang kelas buat roti dan coklat, time on da way balik rumah singgah kedai bakery dan beli bahan nak buat roti and coklat. sampai je rumah terus buat! nampak tak macam mana excitednya aku nak mencuba selepas dah pergi kelas tue, hehe kat bawah nie aku share sikit gambar roti and coklat yang aku buat :)

roti tocang and roti apa tah yang ada sosej nie lupa pulak T_T

coklat rose yang siap di packaging ^_^

sebelum dipakaikan baju hitam ^_^

okey lah, sebenarnya ada banyak lagi gambar yang nak letak tapi tunggu next entry lah yea, tue pun kalau rajin nak update, hahaha

okey lah bye korang!




5 comments:

  1. eeee...bestnye belajar wat roti, coklat....mcm2 ilmu dpt kan.....sunuk, kalo minat ade, semua jadi, gud luck dear.....

    ReplyDelete
  2. bestnye masuk kelas buat kek n roti... bole la buat kek sendiri nanti :D

    semak harga RON 95 bulan depan ?

    ReplyDelete
  3. aaaa jelousnya...pandainya.... dulu penah ada satu group ni buat kelas baking kat kawasan rumah saya..tapi sy tak dapat attend sbb baru bersalin.. samalah yuran 20hinggit kena bayar dan yg lain dorang top up

    ReplyDelete
  4. Salam. Awak belajar dimana ya? Bole sy tau? Nak blajar jugak la jika berdekatan. Boleh ke emel saya saccharinpopcorn@gmail.com. please please

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails