Thursday, June 30, 2011

bakal menjadi ibu dan nenek!

assalamualaikum semua

dah lama rasanya tak buat entry pasal buah hati pengarang jantung ezan, maklumlah sekrang dah malas sangat nak menaip, kalau boleh nak record video and upload kat blog jew, haha

okey-okey korang nak tau, kucing ezan, yang si dania tue, dah bunting pelamin! eh, silap dah bunting! ezan punya excited jangan cakap lah, tak sabar nak tunggu anak-anak dania lahir, hehe mesti comel-comel.

mula-mula ezan tak dapat tau lagi dania pregnant, tapi bila tengok dia asik nak makan jew tiap-tiap hari, tue yang jadi pelik, 24 jam asik ulang alik gi dapur nak makan, lepas tue sekarang nie dia punya manja tok sah cite lah,asik nak bergesel jew dekat orang, kalau sebelum nie jangan harap lah! lagi satu, lepas jew dia makan, mesti dia akan tido then bila bangun pergi dapur makan lepas tue tido balik. *berapa banyak lepas tue daa....

ini first time kot, ezan jaga kucing pregnant, sebab sebelum nie dekat rumah bela kucing jantan jew, so sebabkan nie first time, so banyak buat research pasal kucing bunting. 

nak tgk tak gambar dania berbadan dua, hahaha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
comel tak saya?

ok lah korang, bye!

4 comments:

  1. she so cute .
    nak baby kitty gak

    ReplyDelete
  2. hye! Nice blog..feel free to follow,mekaseh =)

    http://www.duniakiesya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. selamat menimang cucu.. hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails