Tuesday, June 21, 2011

membuka servis design header

assalamualaikum semua 

lama gila rasanya tak update blog nie, dah nak dekat setahun aku rasa, hihihi bukan tak nak update, tapi kekeringan idea untuk menulis sebab bz melakukan bisnes part time. tapi walaupun jarang update blog-blog awak-awak semua aku tetap baca,hihi

ok sebenarnya, macam korang tau, aku hold dulu untuk buat design header, then ada jugak yang email aku request untuk buatkan header. dan sekarang jugak aku nak bagi tahu, yang aku telah MEMBUKA TEMPAHAN HEADER SEMULA! jadi pada yang nak tempah header tue boleh email aku. alamat email boleh tengok dekat sidebar aku yea.

then aku juga berbesar hati nak bagi special harga untuk 2 orang customer terawal yang menempah header. owh yea lagi satu, pada yang menang GA yang aku buat tue, then aku tak siapkan lagi headernya sila email aku balik okey.

ok lah, nie sahaja aku nak update, bye korang!

1 comment:

  1. sis xwat tempahan template skali ke??huhu
    brapa rgt ye tempahan header sis

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails