Wednesday, May 4, 2011

sedia menerima tempahan apam polka-dot



assalamualaikum semua

entry kali nie, ezan nak promote bisnes kuih apam polka-dot ezan, hehehe seperti entry yang lepas ezan ada cakap pasal bisnes kuih nie kan, so alhamdulillah sekarang ezan dah dapat customer, hehe seronoknya ya allah syukur sangat-sangat!

apam polka-dot nie mempunyai pelbagai filling antaranya (nenas, blueberry, strawberry, oren) dan jugak terdapat pelbagai warna (hijau, kuning, oren, biru, merah, pink, purple, biru, oren, coklat) so kalau korang nak order nanti boleh lah nak pilih warna apa, hehe

berkenaan dengan harga pulak, tak mahal pun semua orang mampu beli, haha

100 pcs : rm 30

50 pcs : rm 16



dah kalau siapa-siapa yang nak tempah lebih dari 500 pcs ke atas, sila bagi tahu 2 or 3 hari awal okey.

dan untuk penghantaran kuih nie pulak, boleh ambil sendiri atau ezan boleh pos menggunakan pos laju.

kalau korang berminat boleh email dekat email ezan di soulmylife@yahoo.com atau boleh sms ezan di no ini 019-4604620 @ 012-3637090

*bewarna warni apam polka-dot nie

*comelnya warna-warnanya ^_^

*packaging untuk apam polka-dot

*terdapat pelbagai filling :)

*packaging apam polka-dot untuk 50 pcs @ 100 pcs

* warna pelangi

*sampel untuk door gift

ok lah korang, tue sahaja kot, if nak tanya apa-apa jangan segan-segan drop comment dekat sini, and lagi satu jangan lupa nak order okey, hihihi

bye korang!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails