Saturday, August 6, 2011

dania dah selamat melahirkan kitten 4 ekor pada 5/8/2011

assaalamualaikum semua

lamanya dah tak update blog rasanya, hihi ok, entry kali nie nak update cerita pasal kucing ezan, dania dah selamat lahirkan baby,hihihi sangat-sangat excited nak terima anak kucing baru!

dania melahirkan baby pada petang semalam kot, tak sure lah, sebab bila aku cari dia, tengok-tengok dah ada anak kucing, hihi punyalah aku dah siapkan kotak untuk dia delivery, tapi dia pilih jugak bilik stor untuk lahirkan baby dia, dah terpaksa aku tarik semua kotak-kotak keluar, sebab nak ambik baby dia.

alhamdulillah dania, sangat-sangat sporting gila, aku nak pegang baby dia, sikit pun dia tak marah, then paling bestnya dania nie, walaupun kita dah pegang and pindahkan baby dia dalam kotak, selamatlah dia tak kisah dan tak mengusung anak dia untuk sorokkkan.

nie gambar anak dania dan babynya :


ada warna putih, hitam, kelabu , ada belang-belang dan putih tompok-tompok hitam

yang sekor nie jew sempat amik gambarnya :)

nama untuk anak kucing yang baru nie, tak letak lagi, nak tunggu besar sikit and nak tau jantina, jap gi letak nama jantan, tup2 betina, tak ke haru, haha

okey lah nanti aku update lagi pasal dania and baby dia!

bye!

5 comments:

  1. wahh suke suker!

    tahniah

    smoga Dania ngan baby semua membesar sihat sentiasa :)

    ReplyDelete
  2. comel2 nya anak Dania ni...
    geramnye..

    ReplyDelete
  3. like mother like child.... somellllll

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails