Saturday, August 20, 2011

dania nak minum fresh water je!

assalamualaikum semua

kucing aku yang sekor nie, kalau nak minum air, nak air paip je, tak nak minum air yang aku letak dalam mangkuk makanan dia tu, kalau nak minum dia datang kat aku then mengeoww suruh bukak kan paip air, nak minum, cuba ko letak air dalam mangkuk, haram dia nak minum, nak jugak air dari paip tue, tak caya tgk video dkat bawah nie!

*sorry aku tak tau nak rotate video macam mana, hihi

video

4 comments:

  1. kelas kucing! demand! hihihi, mengamalkan gaya hidup natural. Hihihi

    ReplyDelete
  2. kucing yg mengamalkan gaya idop sihat..huhu

    ReplyDelete
  3. kucing pun tau amalkan hidup sihat.

    hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails