Saturday, August 13, 2011

header baru!

assalamualaikum semua

bosannyalah bila hari sabtu nie, tak tau nak buat apa, nak keluar pergi shopping malas, sebab kalau hari wekend nie bapaklah ramai gila orang dekat luar sana tue, maklumlah nak shopping hari raya lah katakan.

so untuk menghilangkan bosan, aku pun try nak buat header baru, sebab dah bosan tengok header yang lama nie, so edit punya edit last-last nie lah dia rupa header baru aku. ehehe macam nampak budak-budak sikit, tapi saya suka!

okey tak korang rasa?


11 comments:

  1. ezan,comels sgt.watkan rin jgk.hehe :)

    ReplyDelete
  2. waaa...jelesnya:(
    sy tk reti nk buat header.huu

    ReplyDelete
  3. @myravea : tima kasih :)

    @freaky : mesti kena nampak ceria, baru timbul mood nak berbloging,hihi

    @miss a : buat sendiri je awak :)

    @marya hana : tq

    @rin : ehehe, boleh2

    @sarah :thanks

    @syalilah : thanks dear

    @sukacuka : keteapi nak gi utara :)

    @naf : senang je dear, ezan ada wat tutorial boleh refer kat sidebar :)

    @lady : ehehe, terima kasih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails