Wednesday, August 10, 2011

nak bagi nama apa yea?

assalamualaikum semua

entry kali nie, ezan nak mintak pandangan korang lah, nak bagi nama apa ek, dekat anak-anak kucing ezan yang baru lahir tue. hari nie genap umur diorang 5 hari, hihi tapi mata belum bukak lagi, tak sabar nak tunggu dorang celik mata ^__^

sebenarnya ezan dah dapat 2 nama untuk anak-anak dania tue, tapi masalahnya sekarang, ezan tak dpat nak pastikan jantina diorang tue dengan betul, serius ezan tak pandai nak tengok, kalau nak tengok pun tunggu diorang sebulan kot, baru clear nampat diorang punya tuttt, hehe


1) kiki
2) lulu

nama dekat atas aku dapat time tengok ana lulu semalam, haha nampak macam cute je nama tue. korang ada nama apa-apa tak nak suggest kan? kalau ada drop lah comment yea ^_^

nie gambar anak dania masa umur 5 hari

1 :-

2 :-

3 :-

4 :-


kalau korang ada idea nak bubuh nama apa, bagi tau yea!

5 comments:

  1. alahai comelnyeee.. x buke mata lg

    ReplyDelete
  2. banyaknyer anak kucen...tomei2 plak tu...

    ReplyDelete
  3. 1-kamen(sbb muka macam pakai topeng)
    2-mimau(rimau,sbb belang2)
    3-uteh/oteh(putih)/yuki(salji)
    4-kuma-chan(ada iras2 beruang sikit)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails