Tuesday, January 31, 2012

entry tang pertama untuk tahun 2012!

Assalamualaikum semua.

perghhhhhhhh!!! lama gila aku tak hapdet blog,hihi last udpate bulan 9 hari tu. 5 bulan dengan jayanya aku tak update blog, disebabkan kemalasan melanda diriku ini.

Ok, dengan ini aku berjanji aku akan mengaktifkan semula diri dalam menghapet blog :)  dah lama tak tulis, rasa kekok dan tak tau nak mula cerita macam mana :(

ok, first thing untuk tahun 2012 nie, aku nekad dan berazam untuk KURUSKAN badan, hihi sebab utamanya nak kurus adalah untuk kesihatan dannnnnnn nak kawin. hihihi so kenalah slim kan badan.

oh, yea aku nak ajak siapa yang agak-agak badan montel dan tembam tu, join contest kurus badan nie, boleh klik link nie CONTEST

now tak ada idea sangat nak cerita pasal apa, tunggu dapat idea, nanti aku update lagi yea!

bye!

3 comments:

  1. alaaa tahannya dia nak menghupdate blog, kalau akak sehari rasa sebulan,.. banyak keje gila tahap gaban pun akak akan cuba hapdate gak... ok

    ReplyDelete
  2. hehee...
    lame jugak tak bace entri ezan....
    finally!
    welcome back keh!
    =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails