Thursday, February 2, 2012

5 bulan tak update dapat 50 ringgit ^_^

Assalamualaikum semua,

macam tak percaya je, bila dah lama tak update, tapi boleh dapat 50 ringgit, tapi itulah kenmyataanya. walaupun aku dah lama tak aktif berblog nie, tapi nuffnang still lagi bagi buffered earning dekat aku!

semalam, saja-saja je cek akaun nuffnang, memang dalam hati dah agak, mesti pendapatan 5 ringgit lebih je, sebab last aku tgk hari tu dapat 5 ringgit. Tapi bila aku bukak je, tengok-tengok dapat rm 55.19 sen! wah macam tak percaya pulak, hihi satu bulan dia bagi 10 ringgit!

tapi duit nuffnang aku tak ada lah banyak macam korang semua, hihi baik hati betul nuffnang nie, walaupun aku dah 5 bulan tak update dia tetap jugak bagi, jadilah kan dapat 55 ringgit tu, sapa nak bagi ye dok! alhamdulillah rezeki dari allah.

nie kalau korang tak percaya aku print screen, hehe


9 comments:

  1. bestnya..... yg updated memanjang duk 55sen smpai skrg...hahhahaa

    ReplyDelete
  2. bestnya...tak update blog, dapat wit dari nuff...hehehe

    ReplyDelete
  3. innanie : alhamdulillah, rezeki dari allah

    pinky : haha, takpe, cuba lagi insyaallah nanti dapat lagi banyak ^_^


    cikmot : nuffnang baik hati bagi dekat kita :)

    ReplyDelete
  4. perghhh..untungnya camni......tahniah!!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. rezeki.

    Akak blog 2 tahun nak dapat banyak tu kehkehkehkeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails