Saturday, March 17, 2012

help me, i need crepe paper!

Assalamualaikum semua

sekarang nie mood nak kahwin makin menjadi-jadi, hahaha *gatal punya budak! every minute kalau tak ada kerja dekat office,ezan akan search semua pasal perkahwinan. tak tahu lah kenapa, padahal nak kahwin lambat lagi, kikiki maybe sebab tengok member-member sekolah ramai yang dah kahwin adn yang dah ada baby pun jugak, so sebab tu lah mood ezan makin menjadi-jadi.

adoiii, panjang pulak nak berceloteh, padahal nak tanya something nie, siapa-siapa yang duduk area klang or shah alam, tau tak mana nak cari crepe paper or kertas tisu? ezan dah cari dekat popular, tapi warna dia sangat-sangat tak cantik and stock dia sangat-sangat sikit :( then try cari dekat  daiso japan, ada crepe papernya, tapi mahal 1 plastic rm 5 ringgit then dalamnya ada 10 sahaja. 

kalau siapa-siapa tahu mana nak cari crepe paper nie dengan harga yang murah dan banyak pilihan warna sila bagi tahu ezan yea, harap sangat2! tapi ezan cari crepe paper yang lembut and halus tu yea, bukan yang ada banyak kedut tu and mcm keras sikit. hihi *banyak songeh betuii!

nie contoh crepe paper

*sumber dari incik google

* pomander ball, cantik kalau gantung dekat pelamin and bilik perantin! hihi

8 comments:

  1. hehe sama la kita.. sdg tgh mood gatal nak kahwin..pantang free mesti search pasal kahwin .. :)

    ReplyDelete
  2. try google facebook 'Paper Lantern N' Boxes'

    ReplyDelete
  3. thanks anonymous! hehehe, akhirnya dapat jugak yg warna warni ^_^

    ReplyDelete
  4. pernah jumpa crepe paper tp tatau nk beli kat mane.hehehhe

    ReplyDelete
  5. hey ho...atie singgah cni..bride to be dr kuantan .jb

    ReplyDelete
  6. Salam :) berminat tempah crepe paper flower utk wedding (deco pelamin, hantaran etc) jom singgah blog saya http://truebridalcraft.blogspot.com/ now tgh promo price

    ReplyDelete
  7. cmne nk buat pormander ball tu ye? thanks

    ReplyDelete
  8. sy ade jual crepe paper & tissue paper, bole pm sy 016-3335356 shahidahtastik@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails