Saturday, July 28, 2012

List kuih raya

Assalamualaikum semua,


sedar tak sedar dah 8 hari kita berpuasa cepat betul rasanya masa berjalan dan tak sabar nak start shopping raya! hihihi tapi kena bersabar sebab gaji dengan bonus belum masuk lagi, kena tunggu lagi 4 hari T__T

eh, korang kuih raya tahun nie buat ke or main beli kuih tunjuk-tunjuk je? hihihi, macam ezan suka buat kuih raya sendiri, sebab tak yakin nak beli kuih yang dah siap tu, takut tak sedappp je, nanti habis raya pun tak habis kuih tu. 

sekarang nie pun dah masuk 8 hari kita puasakan, so ezan dah listkan nak buat kuih raya apa tahun nie,  tahun nie nak buat 3-5 jenis kuih sahaja. dan ezan nak try buat resepi cookies kak puteri! tergoda tengok cookies yang kak puteri buat, tak sabar nak buat!

nie antar cookies ezan nak try buat!










kredit picture : kak puteri


ok lah korang, nanti kalau ezan dah buat kuih raya nie, ezan update yea!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails