Wednesday, August 1, 2012

mencari tempat makan sedap dan murah

Assalamualaikum semua

hai korang, ezan nak mintak tolong sikit boleh? hari ahad nie ada gathering budak-budak sekolah dulu untuk berbuka puasa sama-sama, then masalahnya sekarang, tak tau nak berbuka di mana. so ezan dah puas google cari tempat makan sedap-sedap dekat area klang dan shah alam, tapi banyak post-post yang tak berkenaan je.

so kalau korang tau tempat makan yang sedap dan murah, hihihi sekitar klang dan shah alam, boleh share dekat comment ek, kalau yang dah pernah pergi and ada review dekat blog boleh jugak tinggalkan link dekat komen.

thanks!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails