Monday, November 5, 2012

nuffnang dan banjir

Assalamualaikum semua......

lamanya tak hapdet blog, hehehe nasib baik lah email n pasword still ingat lagi. tapi kalau kita tak hapdet pun, bukan ada orang nak baca, yea tak??

sekarang nie, musim hujan kan, tiap-tiap petang mesti hujan, sampaikan rumah aku banjir, tapi tak lah dalam sgt, cuma tang dapur dan  ruamg tamu je masuk air. walaupun tak banjir teruk, tapi still penatkan sebab kena buang air hujan yang masuk tu T__T  tak sampai sebulan dah 2 kali rumah masuk air, dugaan.

eh, tadi aku ada cek akaun nuffnang, sekali bila tengok kat total earning, alhamdulillah, walaupun tak banyak mana, tapi tetap bersyukur. pelik jugak sebab dah lama gila tak update blog, tapi nuffnang still lagi bagi iklan, thanks nuffnang <3

okeylah korang, till then :)



2 comments:

  1. Betul tu... Sekarang ni musim hujan. Baju pun banyak yang tak kering.

    ReplyDelete
  2. hope banjir cpt surut... jaga diri baik2 time banjir2 ni k ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails