Wednesday, December 12, 2012

B2B 2013

Assalamualaikum semua,


quick update, sebab kerja tengah melambak atas meja, so tak leh nak tulis berjela-jela, hihihi. nak mintak korang-korang semua yang bakal B2B for nexy year, kalau korang ada blog untuk journey perkahwinan korang sila share link kat entry nie okey!

kita nak mencari idea untuk wedding kita nanti, hihi insyaallah, so please tinggalkan link okey!

k,bye!

15 comments:

  1. tgk blog sis rai http://bitbitterbutter.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  2. salam..
    blh singgah ke page sy.. sambil2 cari idea blh jenguk2 brg perkahwinan utk disewa or ditempah.. =)

    http://www.facebook.com/AishAishahWedding?ref=hl

    ReplyDelete
  3. http://inthemakingofbaitulmuslim-salasyraf.blogspot.com/..jemput la singgah..mana tau bleh exchange ideas

    ReplyDelete
  4. sy mengambil tempahan menjahit manik,membuat veil pengantin dan menyewakan veil..jo singgah..
    http://washura.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Salam b2b 2013..

    jemput ke blog sy..
    boleh kongsi2 idea..

    http://ayeenmuhammad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam Izan..
    Sya B2B Dec 2013 =)
    Sya da foLLow blog Izan~

    sya-orked.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. hi.b2b 2013. visit blog saya cikjelita899.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Izan,

    Since you are 2013's B2B, we at StoriesThroughImages got some tips to share. InsyaAllah, it might be useful for all B2B. And feel free to share kalau you rasa tips2 tu berguna untuk B2B yg lain jugak :)

    Here we go with the link : http://storiesthroughimages.com/category/stip/


    Thank you.
    www.storiesthroughimages.com

    ReplyDelete
  9. nak jadikan bahulu sebagai doorgift boleh jenguk2 blog ni

    yalisfood.blogspot.com

    tq!

    ReplyDelete
  10. Kami adamenyediakan bahulu sebagai doorgift. Murah dan sgt2 berpatutan.
    Jenguk2 lah blog kami..

    ReplyDelete
  11. Hai! I am B2B 2013. Jenguk2 la blog saya, maybe boleh kita share DIY apa-apa..hehee...
    http://shamsarini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. cute wedding item untuk disewa : https://www.facebook.com/by.colourmint

    ReplyDelete
  13. HI.. IM B2B 2013...
    DAH FOLLOW PON..MEH TUKO2 IDEA WEDDING
    CHAIYOOKK!!
    http://mantalmushuk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. hai, boleh jugak share2 idea dgn sy ya?
    sy pon b2b jugak. baru je stat blogging
    http://anemmet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. www.iqahhoneybunch.blogspot.com
    :)~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails