Friday, December 28, 2012

coklat batu aquarium

Assalaumualaikum semua,

cepat jer masa berlalukan, sedar tak sedar dah nak masuk tahun 2013! dan hari nie adalah hari jumaat yang terakhir untuk tahun 2012.  sebenarnya ada 1 lagi azam tahun 2012 tak tercapai, hihi so nak carry forward untuk tahun 2013 lah! insyaallah, harap sangat sebelum bulan 6 tahun hadapan dah dapat realisasikan azam aku tu :p

eh, sebenarnya kan,nak tanya kat korang sikitlah, pernah tak korang nampak benda alah nie?

.
.
.
.
.

*sumber dari google*


kalau dari sekali pandang macam batu aquarium tu kan? tapi nie sebenarnya coklat yang boleh kita makan. nak tanya lah, ada sesiapa tahu tak dekat mana nak beli colat batu nie? please kalau ada siapa-siapa tahu mana nak cari coklat nie, tinggalkan komen yea! 

ok, bye!

4 comments:

  1. uit ada jgk cokelat bentuk camni? fuyoo..

    ReplyDelete
  2. hye..salam kenal..kat sy duk putrajaya..ade jual kat cold storage alamanda =)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...
    first time jumpe coklat ni terkejut gak..nmpk cam real batu sebenar.bila mkn sedap pulak.
    anak-anak pun suka.
    salam perkenalan. :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails