Friday, January 25, 2013

booking mak andam


Assalamualaikum 

mood hari nie sangat-sangat malas nak pergi kerja, dah lah pagi tadi syok gila hujan lebat, sampai bangun nak pi kerja pun lambat, selamat punch card tak merah, hihihi okey back to the topic, alhamdulillah akhirnya satu perkara dah selsesai! yeay!

sebenarnya sebelum rancang nak kahwin lagi, izan dah survey 2 orang mak andam nie, first sekali izan ingat nak ambik kak vee. sebab first time masuk blog dia, dah terpegun gila dengan hasil make up dia. so izan pun try lah email minta harga, tapi takada yang reply pun =.= so last-last decide cari orang lain jelah,hihi tapi make up kak vee memang cantik gila okey! boleh tengok gambar dekat bawah. kredit gambar dari blog kak vee







so bila tak dapat feedback dari kak vee, izan tertarik lagi sorang mak andam nie, memang cantik gila dia makeup! dan bila dah berkenan izan terus email tanya harga, bila je dia balas, terkejut gila bila tau harga yang mak andam nie tawarkan memang gila-gila murah and affordable, sesuai sangatdengan pengantin bajet mcm izan, hihi

jom tengok contoh customer yang dia pernah makeup





cantik kan, kan kan! so dengan ini, izan telah booking fyna as mak andam untuk akad nikah dan sanding izan nanti. so kalau sesiapa nak tengok hasil make up fyna lagi, boleh pergi blog dia okey, dekat sini alhamdulillah fyna free time tarikh yang izan minta tu :) 

booking andam dah setel, so tengah survey pakej pelamin dengan baju pulak, korang ada tau yang murah-murah tak? * kalau boleh semua nak murah izan nie, hihi

ok, nanti kita update lagi yea!

bye.


6 comments:

  1. Hye ezaannn..salam kenal..ezan klang kat mana?..dah dekat dah kite nih..heee..

    Teha pon suke fyna,tp xde rezeki nak amik fyna sbb fully booked..huwawaw

    ReplyDelete
    Replies
    1. izan klang dekat bukit tinggi jaya jusco :) teha duduk dekat kapar kan?

      yup, izan booking fyna nie pun awal bulan 1 hari tu, sebab tau fyna memang cepat fully booked. teha kawin bulan 3 kan? sebab izan tgk jadual fyna bulan 3 dah ramai org booked.

      Delete
  2. a'hah! same la. SY pon suka hasil tangan kak vee dan fyna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan makeup dorang berdua :)

      Delete
  3. KAK,,SAYA TGK AKK MAKE UP SGT CNTIK..SAYA NAK BOOKING BOLEH?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails