Friday, January 18, 2013

memburu photorapher!

Assalamualaikum..

Peningnya kepala duk mencari photographer untuk wedding nanti! yes, walaupun my wedding lambat lagi tapi saya suka prepare awal-awal sebab masa tu berjalan sangat cepat. pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan 2 kan!

so kalau sesiapa yang tahu mana nak cari prhotographer yang harga dia yang sangat affordable boleh lah tinggalkan comment yea,  kriteria photographer yang saya cari :

1- kalau boleh nak yang duduk area selangor sebab kalau luar selangor of coz lah ada charge untuk transport and tempat tinggalkan, lari bajet nanti, hihi

2- kalau boleh nak pakej yang harga bawah 1500, kalau dapat harga 1k lagi bagus! tapi nak yang quality dia cantik boleh? *bajet ciput nak demand lebih aku nie, haha

so kalau anda tahu photographer yang best and quality kerja diorang okey, boleh lah suggest dan tinggalkan link diorang kat comment ok.

bye!

6 comments:

  1. Assalamualaikum~
    awak, SY nak recommend photographer ni kat awak. die suami kepada kawan SY. jangan salah faham. SY recommend kan atas sebab hasil seni dan kerja photographer ni sangat2 awesome.

    ni link facebook:
    https://www.facebook.com/thekatakphotography?fref=ts
    boleh tengok hasil keje die kat dalam facebook ni. ok. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear :) ezan dah tgk link yg awak bagi tu, memang superb dia punya artwork photograohy, nanti izan nak tanya pakej kat dia :) thanks yea awak.

      Delete
    2. u are welcome dear~ semoga d permudahkan urusan ezan.

      Delete
  2. saya photog muslimah.
    studio di kota damansara aje.
    thn 2013 pya pakej RM1200.dapat 8x12 photobook 40pages satu album. free banting 2x6 1pcs, kami akan design terlebih dulu sblm delivered seminggu sblm majlis. free doodle design utk kad kahwin/sticker/label/etc. seorang senior photographer. cover 2 majlis nikah + sanding. free outdoor shoot selama 1jam 1/2 (lokasi krew akan maklumkan). pre-wedding ada caj tambahan shoot RM100. kalau nk album, tambahan RM250 termasuk album (album ni akan diasingkan). kalau tnpa album,shoot shj.nnt photog akan bgi copy dvd.package photog RM1200 akan dapat DVD hard cover album yg mcm album cd artis tu..editor akan edit 6pgs photo pilihan. jdi kalau berminat, boleh email butiran kepada mariesybh@gmail.com / whatsapp ke nombor 012-2445870/ sms ke 0175531640. blh review blog team saya http://kalerful-of-johas.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fastabiqul khoirat,harga pakej sangat murah sesuai dgn bajet yg izan nak, hihi nanti apa-apa hal izan contact okey :)

      Delete
  3. ezan.~ nanti kalau ade pameran pengantin pegi la.. slalunye kat pameran pengantin sgt berbaloi tau harga die.. mira dpt photogrpaher pon time pegi pameran pengantin.. tp make sure pegi dkt photogrpaher yg berpengalaman okey. takmo ade masalah di kemudian hari cth: gambar lambat siap dan etc..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails