Thursday, January 17, 2013

next step for us

Assalamualaikum

yeay! umur tahun nie dah 24! dah tiba masanya untuk fikirkan masa hadapan *chewahh hihihi
alhamdulillah, hubungan selama 8 tahun akhirnya telah berubah kepada yang lebih serius. sekarang nie asik fikir pasal kahwin je, sampaikan dekat facebook tu semua page pasal kahwin aku dok LIKE! 

then kawan-kawan pun dok tanya dah nak kahwin ke, hihi insyallah kalau diiznkan allah tahun nie aku akan menamatkan zaman bujang ^_________^ senyum lebar. yealah sebab aku rasakan sudah sampai masanya untuk mengikat hubungan yang sah, setelah dari form 4 kami bercinta sampai sekarang! 

setelah dapat kerja tetap dan rasa kukuh, barulah kami decide nak berkahwin! yeay! dan alhamdulillah kedua-dua belah keluarga telah bertemu dan bincang pasal hal kami berdua :)

lepas nie, nak tukar blog nie jadi B2B pulak lah, hahaha malas nak create blog baru, so nak guna guna 1 blog nie sahaja untuk ceritakan semuanya dari bujang sampai dah kahwin and sampai jadi mommy, hihii insyaallah.

okeylah korang, nanti ada masa aku update lagi. bye!




3 comments:

  1. umo 24 muda lg...sy kawen umo 3series...hehehe

    ReplyDelete
  2. bila tarikh kahwin nya..dan dimana ..kalau berhajat sila email saya di masputeh@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails