Friday, February 8, 2013

link step by step coklat indulgence dan resepi

Assalamualaikum


tekak nie teringin sangat nak makan kek coklat indulgence, tapiiii malas sangat nak buat, sebab agak leceh jugak nak buatnya! *alasan je, padahal malas! hihi  okey dulu izan pernah sharekan resepi coklat indulgence tu, tapi ada yang komen cakap resepi dia punyalah panjang! haha

cek dekat sini untuk resepi link resepi

then ada jugak yang request buat step by step, tapi izan nie tak ada masa nak masak sambil nak snap pic, haha, so kat sini kalau korang nak try buat kek coklat indulgence nie, ada step by step yang dibuat oleh kak puteri! kak puteri nie rajin sangat-sangat buat kek dan semua resepi dia bagi memang super duper sedap!

so pada yang nak tengok cara-cara buat kek nie, boleh klik LINK nie, dah selamat mencuba!


* first try, alhamdulillah sedap mcm secret resepi punya! haha

5 comments:

  1. arghhh sedap nyaaa... nak jgk buatt hehehe :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan, sedapnyer nmpak gebu dan lembut je..
    Jue nak tanya kenapa Jue tr buat ikut resepi 100% xmenjadi gebu ye.. Coklat putih dan coklat hitam bila dicampur gelatin dia akn jadi pejal bkn spt kek secret.. Ada idea x, nape tjadi cmtu ek.. Sis buat ok ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jujue ahmad : time izan buat, okey je tak jadi pejal. and rasa pun sebijik mcm kek secret resepi, hehe. time jue buat tu gelatin betul-betul cair dah ke? sebab base on my experience, kalau ikut 100% resepi nie, insyaallah akan jadi :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails