Saturday, May 18, 2013

busana sanding dan pelamin yang dipilih :)

Assalamualaikum semua..

alhamdulillah, akhirnya asik dok survey-survey pakej perkahwinan and sana-sini mintak quotation, dah decide nak ambik butik yang mana, hihi.

izan telah amik khidmat kak zetty! before nie just msg kat facebook je, tanya harga semua. kak zetty nie memang ramah gila dan tanya banyak2 soalan pun dia tak kisah, mcm ada separuh butik tu, bila kita tanya je  banyak-banyak soalan mula lah macam malas nak layan je =.="

so hari tu dah pergi butik kat zetty kat puchong and bayar deposit untuk book tarikh! alhamdulillah satu benda dah selesai, just tinggal nak bayar balance je. kalau bakal b2b area selangor boleh lah try tengok butik nie.

okey kat sini izan share sikit baju pengantin , pelamin yang izan ambik dari facebook zsd.

pakej yang ditawarkan :)













bila tengok gambar pelamin and baju yang gojes nie, tak sabar gila nak tunggu bulan 12! nak pakai baju cecantik nak duduk atas pelamin, hahah 

okey nie link fb ZSD

*next entry nak cerita pasal photographer pulak,hihi

ok, bye!

4 comments:

  1. Wah..xlama dh tu..tahniah ye.Selamat Pengantin Baru in advance.hehe ;)

    ReplyDelete
  2. cantek nyee baju butik tu..greamm tgk!

    btw, salam kenal :)

    ReplyDelete
  3. hi izan..salam kenal... :) sy B2B dec jgk...cantik baju yer...ayut skrg pon tgh blur nak pkai wane ap.huhuhu..nak kena survey baju lg nampak yer

    ReplyDelete
  4. Assalam...sy pun smbil pakej kat butik ni.baju2 dia mmg lawa sampai rambang mata♥

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails