Thursday, May 30, 2013

paper bag murah dan cantik!

Assalamualaikum..

eh, lagi berapa hari je dah nak masuk bulan 6, cepat betul masa bergerak, rasanya macam baru je masuk bulan 1, hihi

okey, dekat nuffnang izan ada nampak keyword orang search for paper bag untuk wedding. so izan nak share sikit paper bag yang izan dah survey. maybe boleh membantu B2B yang lain, yang sama pening macam izan tak tahu nak guna paper bag apa, hihi harga pun affordable plus cantik dan menarik!

izan pun pening jugak nak cari paper bag untuk wedding izan nanti, memula niat nak pakai brown paper bag yang tengah hot sekarang. yealah brown paper bag tu murah gila, izan pergi survey dekat 2ply meru tu, 100pcs tak silap baru 3.00 ringgit lebih.

memula dah memang nak pi beli brown paper bag tu tapi, ada kawan izan nie suggest untuk beli paper bag yang ini. boleh klik SINI untuk banyak lagi contoh paper bag dia.







kalau korang berminat boleh pergi dekat link yang izan bagi tu, tapi nak bagi tahu, paper bag nie boleh letak goodies yang ringa-ringan je, sebab paper dia agak nipis sikit berbanding brown paper bag ;)



yang cenderahati lace nie pulak provide paper bag warna warni! cantik. izan dah try tanya harga, murah jugak tak silap kalau ambik dlm 1000pcs dpt 0.35sen satu. lepas tu izan tanya jugak, kalau nak letak barang berat contoh mcm air mineral 200ml and jar boleh tak, and kakak tu cakap boleh, sebab paper bag dia tahan untuk barang yg berat ;)



*ada macam-macam warna, boleh pergi dekat blog cenderahatilace okey :)


okey paper lantern n boxes nie, memang barang-barang dia comel gila! sumpah tak tipu, hihi harga pun okey, tak mahal mana. izan pun ada survey jugak paper bag diorang, nie contohnya




okey, so buat lah pilihan hati korang, harap dapat membatu B2B diluar sana.

bye korang!

Till then.....



8 comments:

  1. Saya minat sangat dengan paper bag as wedding favor packaging :) terima kasih sebab upload entry ni :)

    ReplyDelete
  2. comel~ lain dari yang lain. boleh jadi, tetamu yang datang yang dapat paper bag ni mesti tak buang. macam yang slalu2 tu. mesti simpan.

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan sis..
    jemput ke blog saya jugak ye..

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. aww. terima kasih banyak2 utk link.
    tengah gigih cari jgk ni. hihih. :)

    ReplyDelete
  5. boleh tak nak dapatkan num fon cardbymyan tu?
    sebab gmail tak boleh open... mohon sgt, sbb nk order.

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak, kita dah tak save number dia lah, sorry yea, cuba pergi dekat blog cardbymyan then u tinggalkan comment u dekat sana, mintak number fon ;)

      Delete
  6. macam mana nak order.contact sapa yer

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails