Friday, July 5, 2013

egg heart recipes for diet atkins

Assalamaualaikum semua...


entry kali nie nak share pasal menu telur! especially siapa yang tengah buat induction dalam diet atkins. memang sesuai sangat-sangat then bahan-bahan yang digunakan sangat mudah dan yang penting sekali comel! hihi  

hari tu masa bosan-bosan kat tempat kerja, tengok lah youtube, izan paling suka kalau tengok youtube nie tengok video masak-masak,  then time tengah cari-cari video masak tu, terjumpa satu video nie, orang korea yang buat. menu utama dia adalah "TELUR".

so teruja nak tengok sebab lagi-lagi sekarang tengah buat atkins kan, hihi so telur memang makanan wajib lah untuk diet atkins nie. then habis je tengok video tu, memang semangat gila nak cuba. balik je kerja singgah pasarraya beli bahan yang diperlukan. balik rumah terus buat kau! nampak tak excited dia dekat situ. haha

so hasilnya sangat memuaskan hati!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*comel kan?? hihi

nie baru yang pertama, ada lagi 4 jenis telur belum buat lagi. 

nie izan share video dia. kot-kot lah ada orang nak try buat. nie kalau buat macam nie bubuh dalam nasi lemak cantik jugak, kan kan.




selamat mencuba.

bye korang!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails