Tuesday, November 19, 2013

teaser baju nikah

Assalamualaikum semua......

sekarang nie asik-asik tengok kalendar je, tak sabar betul aku nak start cuti panjang nie, hahaha asik keje je bosan pulak :p iolls cuti 2 minggu tau! hahaha sanggup untuk kahwin jimat-jimat guna anual leave. hehe

progress pasal perkahwinan, hampir semua dah nak siap, semoga semuanya dipermudahkan. dan alhamdulillah baju nikah dah siap! excited gila bila pi fitting and nak ambik baju nikah tu, teruja gila nak pakai time nikah nanti. so nie aku tunjuk sikit baju nikahnya teaser lah katakan, kang tunjuk full x suprise lah pulak, hahahaha



* cuba teka baju nikah nie warna apa, hehehe

so lepas je majlis nanti, insyallah aku akan review dari A-Z okey, doa-doakan lah aku rajin ek, hehehe

till then......






8 comments:

  1. wah teringat 4 bulan yang lepas... me also in the same situation... congrats dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti dah legakan sebab dah lepas, hehehe thanks dear ;)

      Delete
  2. ezan jahit sendiri ke manik2 tu? cantiknyaaaa..lace pun cantik..ishh,cantik la maniks maniks tuuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak saila, mana mungkin izan jahit manik-manik nie semua, izan tak sekreatif akak, hihihi nie izan anta tempah kat orang ;)

      Delete
  3. alaaa....tak tau nk teka wane ape..hehe..moga selamat semuanya.selamat pengantin baru in advance. =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails