Thursday, November 21, 2013

terima kasih nuffnang!

Assalamualaikum semua

minggu nie, paling seronok sekali, sebabnya boss tak ada selama dua minggu, ditambahkan lagi dengan shipment untuk bulan nie kurang, so yippie!! apa lagi mari kita update blog lah, haha kita kena gunakan masa yang bermanfaat nie secukupnya.

tapi bila dah ada masa nie, tak tau nak cerita pasal apa, boleh macam tu kan! hehe pasal wedding alhamdulillah semua dah setel,tinggal untuk di ijab qabul kan sahaja :)

B2B yang lain mesti faham kan situasi bila buat majlis kahwin nie, sure duit memang mengalir bagaikan air, laju gila keluar, begitulah situasinya macam aku nie ha, tapi alhamdulilah, rezeki tu datang dengan macam-macam cara, alkisahnya, aku dah lama tak bukak akaun nuffnang, sekali terdetik hari tu nak bukak lah, nak tengok earning bertambah ke tak, maklumlah update blog kemain malas, duit nak! haha

bila klik je dekat bahagian earnings! wah terkejut iolls walaupun blogger suam-suam panas, update blog pun sebulan 2-3 kali, still ada jugak earning. alhamdulillah terima kasih nuffnang. so bila nampak je ada earning mula lah tangan dok gatal nak cash out, hahaha walaupun tak banyak ribu-ribu syukurlah ada jugak rezeki yang allah bagi time nak kawin-kawin nie, hehe

*terima kasih nuffnang, bagi lah banyak-banyak iklan lagi ek! hehe


so pada kengkawan silalah tampal iklan nuffnnag dalam blog korang, sambil kita berblogging, dapat jugak duit, tak gitu,hehe alhamdulillah dah 3-4 kali jugak merasa duit dari blog nie, banyak tau jasa blog suam-suam kuku nie, hahaha

ok till then......



6 comments:

  1. Berapa cash out? Hiiiii *kepochi sebok nak tahu jugak

    ReplyDelete
  2. yeayy kite same. hehehe. alhamdulillah ada jugak rezeki walaupun tak banyak kan

    ReplyDelete
  3. rezeki ezan nak kawen tuuuu..hehehe..tahniah,dah cash out :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails