Monday, December 16, 2013

aku terima nikahnya......

Assalamualaikum....

hoiii, dah 2 minggu kahwin baru nak update blog, hihihi gila dah lupa ada blog  bila dah kahwin nie :p
sebenarnya bukan lupa, tapi maklumlah cuti 2 minggu, so dekat rumah nak update blog guna hp susah, tunggu dekat office baru nak update, hihi

alhamdulillah 1/12/2013 aku selamat diijabkabulkan dengan pilihan hati dengan 2 kali lafaz, eh 2 kali lafaz?? tak kisah lah berapa kali lafaz pun, janji dah nikah ye dok?? haha

insyaallah, nanti aku preview masa wedding nanti, nak review sekarang macam tak best sebab, gambar belum dapat dari OP lagi.yang ada dekat dalam hp pun, tak banyak.


alhamdulillah sah bergelar seorang isteri :)

ok darl, stay tune for next update hihi

till then.....

3 comments:

  1. Alhamdulillah...tahniah ye...moga bahagia hingga taman2 syurga

    ReplyDelete
  2. tahniah ezan :))
    selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  3. congrats izan! selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails