Tuesday, December 17, 2013

Review M.U.A nikah & sanding

Assalamualaikum semua..

ok hari nie nak review pasal make up time nikah & sanding hari tu. sebelum nie izan pernah bagi tahu kan amik make up dari fyna. actually dah lama gila minat dengan make up fyna,sebelum rancang nak kahwin lagi memang suka tengok hasil makeup  dia.

bila keluaga lelaki datang merisik bulan 12 last year, terus izan booking make up dekat fyna bulan 1 hari tu, awal gila kan! hahaha sebab takut date yang izan nak tu ada orang booking. 

sebelum hari nikah tu izan dah mesej awal-awal dekat fyna, cakap nikah pukul 9. then esoknya dia sampai pukul 7.30 pagi nak makeup kan izan. kalau korang nak tahu memang cepat gila dia makeup, 1 jam je dah siap. lepastu time dia makeup tu punyalah lembut, sampai tak rasa pun dah siap makeup, hehe

so nie hasilnya makeup nikah dengan sanding, maaf ek nie semua gambar dari hp, so tak clear sangat, dan ada gambar yang izan ambik dari facebook fyna sendiri.

*credit pic fyna

*credit pic fyna


*gambar dari hp





izan memang tak pernah makeup, so time fyna makeup hari tu, mata izan merah, sebab maybe tak biasa pakai celak kot, haha then masalah besar izan ialah kuat berpeluh!! serius masa time makeup tu sampai lah majlis nikah, tangan nie tak lepas dari tisu, huhu hati dah risau takut makeup hilang. tapi alhamdulillah, walaupun berpeluh makeup still cun! hehe

so izan memang sangat2 recomend pada b2b yang lain, fyna the best. memang laju dia makeup! 

ok, till then..


6 comments:

  1. tak dapat nk book dia..fyna da full masa date sy sob3

    ReplyDelete
  2. Hi , cantik jugak makeup dari kak sue ni . simple and sesuai dgn arus moden sekarang ni. wawa pernah nk try makeup dulu dgn kak sue tapi fully book T.T . at the end wawa pernah try jugak makeup dgn satu MUA ni , Nama dia nadi. Dia makeup cantik and naturalllll sgt!!! dia pernah makeup tsha shilla and natsha hudson . wawa try untuk nikah. tapi pada sapa sapa yang ada dekat dekat area klang tu, boleh lah try mua yang wawa try ni .orang dia cute and peramah sgt. ha ni blog MUA tu
    " naditouch.blogspot.com " hehe selamat mencubaa!! saja nak share dekat bakal bakal pengantin kat luar tu ehhehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails