Friday, April 4, 2014

crispy chocolate cadbury

Assalamualaikum semua....

entry kali nie, nak promote bisnes yang izan buat sekarang! hahaha saya tak kisah pun orang nak cakap apa, sebab blog sendiri kan, kalau nak mintak orang reviewkan produk bisnes kita kena bayar ratus-ratusan ringgit :p so baik kita promote dekat blog sendiri, hahahaha

actually izan baru sangat-sangat lagi buat bisnes kecil-kecik nie, sahaja mengisi masa terluang sambil menambah pendpaatan.hihi ok nak tau izan jual apa, izan jual crispy chocolate cadbury, macam nie rupanya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


*terliur tak? sangat suggestkan bagi siapa-siapa pengemar coklat! yummylicious :)

crispy chocolate nie, original coklat cadbury, tak ada campuran coklat lain ya uolss, sebab ada jugak izan pernah terbeli diaorang kata coklat cadbury, tapi bila makan,ermm dah dicampurkan dengan peanut butter.

kepada bakal-bakal penganti yang pening-pening kepala tak tau nak bagi doorgift apa dekat tetamu, haaaa korang boleh cuba order crispy chocolate cadbury nie! comfirm tetamu korang yang terima doorgift korang nanti happy sebab dapat makan crispy chocolate yang crunchy nie!

bukan boleh setakat untuk doorgift kahwin je, untuk nikah, cukur jambul, bertunang, doorgift hari jadi, boleh diakatakan semua bolehlah.

harga jangan risau, kalau korang ambik dalam quantity banyak, izan boleh bagi harga special punya! nak lagi harga special bagi kata laluan korang pembaca blog izan, hahaha

kepada nak order boleh call/mesej dekat no nie : 019-4604620 atau wechat dekat no nie : 010-5353134

harga 1 jar rm 7 ringgit. pada siapa-siapa yang duduk area klang/shah alam, izan boleh cod dekat korang. tapi belah malam jelah kalau hari isnin-jumaat. 

anything wechat or mesej ya kalau nak order.

p/s: kawan-kawan blog kalau rajin promote lah kat kengkawan ek, hehe tima kacih!

till then...





13 comments:

  1. sedapnya izan..by postage xleyh ek..

    ReplyDelete
  2. kalau price tmasuk postage berape?let say nak 2 jars?huhu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rm 14+6 untuk postage,anything awal whatsapp saya ek 0194604620

      Delete
  3. nyum..nyum..best kan kalau pandai buat..

    ReplyDelete
  4. Slm sis . Bleh share resepi tak?

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Agak2 la mintak resipi...
      Orang tu berniaga kott
      Fikir la periuk nasik orang kakak oii

      Delete
  6. sis , mana nak cari bubble rice tu ?

    ReplyDelete
  7. sedapnya.... terliur tengok.. huhuu..

    www.mqvitashop.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails