Monday, May 26, 2014

crispy chocolate by izan

Assalamualaikum....

dua tiga hari nie kecoh dekat fb pasal coklat cadbury yang ada DNA babi tu kan! fuhh seram je kita dah lah suka makan cadbury hazelnut tup tup ada cadbaby pulak, ohmaiii

sekarang nie pulak izan ada buat bisnes crispy chocolate. first masa start berniaga izan memang guna 100% pure milk cadbury. tapi izan tukar coklat lain disebabkan

-cadbury is too sweet boleh cepat muak
- susah nak dapatkan stock, asik habis je =..="

alhamdulillah disebabkan perkara diatas, izan dah tak guna cadbury. ada hikmah disebaliknya. hihi then sekarang izan guna homemade chocolate so jangan risau ya, siapa yang nak try crispy chocolate homemade boleh contact izan or whatsapp 0194604620. insyaallah rasa setanding dengan coklat yang berjenama. hehe

cod area klang and shah alam. pos pun boleh ;)


nak baca komen-komen customer yang dah cuba crispy chocolate nie boleh tengok instagram crispy_chocolate

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails