Monday, June 2, 2014

6 bulan kahwin, album kahwin tak dapat lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

assalamualaikum


mood sekarang nie rasa geram sangat dekat OP time kahwin dulu. dah genap 6 bulan izan kahwin, tapi sampai sekarang album kahwin tak siap-siap lagi!  parents asik dok tanya jer bila album kahwin nak siap? sampai izan pun dah tak tau nak kata apa.

 izan fahamlah kalau gambar kahwin nie lambat sikit nak siap. so izan expect ambil masa dalam 3 bulan macam tu paling lama. tapi sampai sekarang tak siap-siap. rasa bengang marah geram semua ada. 

yang paling buat izan marah, OP nie lansung tak contact or inform sebab apa lewat? sebaliknya izan yang kena follow up every month dengan dia pasal progress album kahwin. please lah be profesional sebagai OP, kalau album lambat siap atleast inform customer bagi tahu sebab apa. nie tak balik-balik kita yang tanya.

korang boleh tengok conversation izan dengan dia. izan yang follow up pasal album kahwin dengan dia


first dia kata dia lambat hantar sebab bulan 12 ada banyak job wedding, so dia hantar sekaligus. then pada 11/05/2014 izan follow up balik tanya pasal progress. then dia kata ada masalah pasal color. dia kata seminggu lepas tu boleh siap. tapi sampai sekarang 2.06.2014 mesej dari dia pun izan tak dapat.

semalam izan mesej dia, izan nampak dah dia "SEEN" mesej tu tapi sampai sekarang tiada reply dari pihak dia. pleaselah izan sebagai customer nie pun naik segan tanya tiap-tiap bulan bila album nak siap. tapi dia macam tak ada perasaan serba salah pun lansung dekat customer. 

korang rasa-rasa apa yang patut izan buat ek?? rasa geram sangat nie!! rasa macam nak cakap tak payah lah siapkan album tu, pulangkan je balik duit saya! hahaha

ok lah nak cool down kejap, rasa terluah sikit perasaan geram nie bila dah kongsi dekat blog nie.

till then.....

7 comments:

  1. Hamboi...lamanya sampai 6 bulan pun tak siap...klu saya pun sy marah...lagi orang asyik tanya nak tengok gamba...klu cancel sayang pulak pic moment2 time kawin tu...sabar dlu kot...

    ReplyDelete
  2. lama sgt 6 bulan tu...haiihh patutnya dia la yg kn cool down customer..ni tak..selamber je tak bersalah..hihu

    ReplyDelete
  3. Salam... sama la kita.. Dah lima bulan.. Janji macam2.. ada pulak dia suruh kita bersabar... sabar kita nie dia tau ka? alasan banyak job.. orang lain pon ada job.. tp jgan tamak sampai plggan yg lain jadi mngsa.. da samapi nak ada anak album pon belom dapat

    ReplyDelete
  4. Salam... sama la kita.. Dah lima bulan.. Janji macam2.. ada pulak dia suruh kita bersabar... sabar kita nie dia tau ka? alasan banyak job.. orang lain pon ada job.. tp jgan tamak sampai plggan yg lain jadi mngsa.. da samapi nak ada anak album pon belom dapat

    ReplyDelete
  5. sama la.. dah byak bulan dah tggu.. sampai da nak ada ank dah.. album x siap2 lagi.. pantang ada job semua sapu.. tp pengurusan macam hampeh

    ReplyDelete
  6. banyak2 sabar k, doa byk2 spy org tu cpt2 hantar pix kawin sis, nanti dah dpt, jgn lupa share kt sini yer... anyway salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  7. Adik akak dah bersalin pin tak dpt2 lg..kwn sendiri plak tu..tak tau nak buat report cne rs mcm nk saman pun ade

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails