Monday, October 13, 2014

paper bag murah!

Assalamualaikum...


tadi saja-saja check akaun nuffnang, terperanjat iolls, bila tengan murah hati gila nuffnang bagi BE sampai 11!! tak pernah dibagi banyak macam tu, syukur alhamdulillah :) then bila log in nuffnang je izan paling suka tengok keywords yang korang rajin dok google and taraaaa nie hasilnya

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ramai yang cari paper bag murah rupanya! ok dekat sini izan share dekat mana korang boleh cari paper bag yang murah,dan boleh d.i.y nama korang dan boleh pilih corak. time izan kahwin dulu pun izan guna paper bag yang jenis kertas tu, sebab senang jimat then lagi satu kalau orang jenis macam izan nie suka isi dalam je, paper bag nanti campak ntah kemana. so bila beli yang murah kalau tetamu buang taklah rasa ralat sangat! hahaha *gila kejam iolls

mana B2B yang nak kahwin hujung tahun or next year boleh try survey dekat CARDBYMYAN dekat sini memacam jenis corak ada, lawa gila! dan yang pasti harganya murah gila ok! contoh macam nie
.
.
.
.
.
.






cute kan? sesuai untuk wedding aqiqah, birthday party and etc, cardbymyan nie bukan hanya buat paper bag sahaja diorang jugak ada buat sticker untuk tampal dekat paper bag, jar dan sebagainya





untuk sebarang pertanyaan/order/ korang boleh email dekat sini : cardbymyan@gmail.com

 till then..........



2 comments:

  1. Warna menarik...seronok kan be nuffnang bulan ni...

    ReplyDelete
  2. haiii.. myra anne kembali!! hahaha. ada garage sale lagi.. jemput singgah belog kite..

    http://myranneba.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails